Wie is The Image Coach?

The Image Coach voor een betrouwbaar kleuradvies.

Mijn naam is Anne-Marie Hooijer-Sonneveld. Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in kleuren, mode en uiterlijk. Na mijn middelbare school ben ik naar het Vaktechnisch Lyceum in Utrecht gegaan om daar zo veel mogelijk te leren over mode, ontwerpen en het maken van kleding.

 

Na mijn schooltijd brak er een periode aan van verantwoordelijkheden en zo ben ik het modevak een beetje uit het oog verloren. Ik heb allerlei beroepen gehad in verschillende bedrijfstakken en heb daarnaast  ook een opleiding gevolgd voor secretaresse bij Schoevers. Maar het modevak is altijd blijven trekken........

Dit heeft mij doen besluiten om een opleiding voor kleurstyliste en styliste te gaan doen bij Colours For You en mijn eigen bedrijf te beginnen. 

 

Als kleurstyliste kan ik mensen laten zien hoeveel kleur met je uiterlijk kan doen. Als je de juiste kleur draagt kom je frisser en jonger over. Als styliste laat ik zien welke kleding goed bij iemands figuur en karakter past en hoe dit geïntegreerd kan worden in werk of een bepaalde situatie. Mijn missie is om mensen te laten zien dat ze mooier zijn dan ze zelf denken.