WELKE MAKE UP KLEUREN KAN JE GEBRUIKEN ALS JE BLAUWE OGEN EN BLOND HAAR HEBT?

Blond haar en blauwe ogen.
Met welke make-upkleuren kom je het beste tot je recht als je blauwe ogen en blond haar hebt?

Dat hangt er vanaf of je een koel of een warm type bent.

 

Ben je een zomer- of een wintertype, dan staan koele kleuren jou het mooiste. Gebruik dan oogschaduw in bijvoorbeeld de kleuren blauw, grijs, zilver, groen of roze. Dit zelfde geldt voor lipstick. Gebruik koele kleuren als roze, paars of wijnrood.

 

Als je een lente- of een herfsttype bent, dan kom jij het beste tot je recht met warme kleuren. Gebruik dan oogschaduw in warme kleuren zoals goud, mosgroen, koraalrood of bruin. Voor je lippen zijn warme kleuren als bruin, oranje en koraalrood mooi.

 

Ongeacht welk kleurtype je bent; door je blonde haar ben je het mooiste als je niet al te donkere kleuren gebruikt. Gebruik een donkerbruine oogpotlood en mascara i.p.v. zwarte. En maak je wenkbrauwen nooit meer dan 1 of 2 tinten donkerder dan je haarkleur.

 

Uiteraard zijn er nog veel meer kleuren beschikbaar voor koele en warme types. Ben je op zoek naar make-up die bij jouw kleurtype past? Bij The Image Coach is make-up verkrijgbaar van Your True Colours, dit is een merk dat make-up afstemt op koele en warme types. Zo is het heel gemakkelijk om de kleuren uit te zoeken die het mooiste bij jou staan.

 

Wil je graag weten met welke kleuren jij het beste tot je recht komt? Laat dan eens een kleurenanalyse doen. Zo kom je te weten van welke kleuren je gaat stralen en welke kleuren je beter kunt mijden omdat ze je flets een grauw maken. Dit is een eenmalige investering waar je de rest van je leven veel plezier van zult hebben.