Concealer Your True Colours

Make-up van Your True Colours is speciaal afgestemd voor de verschillende seizoenstypes. Er zijn verschillende kleuren voor warme seizoenstypes, zoals lente-en herfsttypes, en voor koele seizoenstypes, zoals zomer- en wintertypes. Dit zijn sprekende kleuren die het gezicht net even wat extra geven. Er zijn ook neutrale kleuren, deze kleuren zijn minder opvallend en ondersteunen de sprekende kleuren. De neutrale kleuren van Your True Colours zijn geschikt voor ieder seizoenstype.

 

Bij ieder artikel staat beschreven voor welk seizoenstype deze geschikt is. Dit maakt het voor dames die al eens een kleurenanalyse hebben laten doen extra makkelijk om de kleuren te vinden die bij haar passen. Uiteraard is make-up van Your True Colours ook geschikt voor dames geen kleurenanalyse hebben laten doen.

 

Make-up van Your True Colours is hypoallergeen en is niet getest op dieren.

 

Voor bestellingen boven € 60,00 (Nederland) worden geen verzendkosten gerekend. Wil je meer weten over de verzendkosten? Kijk dan hier.

 


Concealer Your True Colours Vanish 0201

Groene concealer om rode oneffenheden op je huid weg te werken. Deze concealer gebruik je onder je foundation en maakt je huid mooi egaal van kleur. Vanish is geschikt voor lente-, zomer-, herfst- en wintertypes.

€ 14,95

  • 0,02 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: maximaal 10 werkdagen1

Concealer Your True Colours Medium 0203

Concealer in een medium kleur om oneffenheden op je huid weg te werken. Deze concealer kan je zowel onder als boven je foundation gebruiken en maakt je huid mooi egaal van kleur. Tip: gebruik altijd een 1 á 2 tinten lichtere concealer dan je eigen huidskleur voor een mooi resultaat. Concealer Medium is geschikt voor lente-, zomer-, herfst- en wintertypes.

€ 13,95

  • 0,02 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: maximaal 10 werkdagen1

Concealer Uour True Colours Dark 0204

Concealer in een donkere kleur om oneffenheden op je huid weg te werken. Deze concealer kan je zowel onder als boven je foundation gebruiken en maakt je huid mooi egaal van kleur. Tip: gebruik altijd een 1 á 2 tinten lichtere concealer dan je eigen huidskleur voor een mooi resultaat. Concealer Dark is geschikt voor lente-, zomer-, herfst- en wintertypes.

€ 13,95

  • 0,02 kg
  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: maximaal 10 werkdagen1