Stijladvies

Voel jij je onzeker door je uiterlijk? Vergelijk jij jezelf met het ideaalplaatje dat je terugvindt in tijdschriften of in films? Wordt je steeds minder blij van je eigen lichaam, kapsel of kledingstijl? Als je bij de spiegel staat, zie je dan alleen de delen van je lichaam die je niet mooi vindt? Op een gegeven moment voel je je steeds minder op je gemak in je eigen lichaam en met je uitstraling. Dit is niet nodig. Ieder mens is mooi zoals hij of zij is. Door de mooie kanten van je lichaam te accentueren en de juiste kleding in de juiste kleuren te dragen kan je laten zien hoe mooi je bent en ga je dit ook uitstralen.

 

Door middel van kleding laat je bewust of onbewust zien wie je bent, wat je doet en bij welke "groep" je hoort (jouw imago). Andere mensen krijgen zo een beeld van je en dit bepaalt, vaak onbewust, hun gedrag naar jou toe. Komt het beeld dat andere mensen van je hebben overeen met hoe jij in het leven staat, dan is dat prima. Krijgen mensen een beeld van jou dat niet klopt met jou als persoon, dan kan dat best lastig zijn en kan je dat een ongemakkelijk gevoel geven. Sterker nog, hierdoor loop misschien wel kansen mis.

 

Herken jij jezelf in bovenstaande voorbeelden of weet je, omdat je bijvoorbeeld in korte tijd veel bent afgevallen, niet goed welke kledingstijl goed bij jouw past? Dan zou een stijladvies jou kunnen helpen om een balans te vinden tussen je innerlijk en je uitstraling en om je van je mooiste kant te laten zien. Zo ga je je zelfverzekerder voelen en dat opent deuren die eerder gesloten leken.

 

Een stijladvies duurt ongeveer 2.5 uur en kost € 99,-. Het stijladvies kan bij jou thuis plaatsvinden, want daar ben je het meest op je gemak. Eerst gaan we samen kijken naar je figuur en je karakter. Daarna volgt er een stijladvies. Uiteraard gaan we ook kijken naar een paar toppers en floppers uit jouw kast. Na het stijladvies krijg je een boekje waarin alle adviezen en tips staan die voor jou gelden. Na het stijladvies weet jij precies welke kleding, pasvorm en stijl het beste bij jou passen.

 

Voor reiskosten, vanaf 15 kilometer buiten Baarn, reken ik € 0.19 per kilometer. Mochten er parkeerkosten aan verbonden zijn, dan komen deze op de factuur te staan.

 

VOORLOPIG KAN IK HELAAS GEEN NIEUWE AFSPRAKEN VOOR KLEUR- EN STIJLANALYSES MAKEN.

 

Verschillende soorten jurkjes en accessoires.
Welke stijl past het beste bij jou?

recensie

Vandaag heb ik een stijladvies gehad van Anne-Marie waar ik erg veel aan heb gehad. Ik vond dat best een dingetje omdat het best eng is als iemand zo naar je lichaam kijkt. Maar het was een zeer positieve ervaring! Ze benadrukt de positieve punten van je figuur en geeft tips wat je beter niet en juist wel kunt dragen. Zelfs tot kapsel en bril! Dit doet ze op een manier waarbij je je niet ongemakkelijk voelt over de punten die misschien wat minder mooi zijn aan je lichaam. Dit was een goede aanvulling op het kleuradvies wat ze een paar jaar geleden al bij mij heeft gedaan. Nu weet ik behalve de kleuren ook welke kledingstukken mij mooi staan. Bedankt Anne-Marie!

 

Jacqueline