Bingo 22 november 2020

Heb jij zin in een gezellig avondje Bingo met leuke prijzen? Zet dan 22 november in je agenda en bestel je kaarten via deze link: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/bingo-22-11-2020.

 

Samen met De Creatieve MusThe SouqVestsluitingen.nl en Tie Dye Shop organiseert The Image Coach deze bingo met leuke prijzen. De bingo is online (via Zoom) dus geheel Corona proof. En het leuke is, je ziet de gezichten achter de bedrijven omdat we deze bingo zelf live gaan presenteren. Dit vinden wij best een beetje spannend maar we hebben er vreselijk veel zin in!

 

We gaan met 2 bingokaarten spelen en op elke kaart zijn 3 rondes. (2x een rijtje of kolom en 1x de volle kaart) Je hebt deze avond dus 6 winkansen. Natuurlijk mag je per spelronde zoveel kaarten kopen als je wilt. Hoe meer kaarten je hebt hoe meer kans! Let er wel op dat je de juiste kaart voor de juiste ronde gebruikt. Wij zullen vooraf melden op welke kleur kaart we spelen zodat je weet dat je de juiste kaarten hebt. Heb je bingo, dan mag je kiezen uit de prijzen die bij die ronde horen. De bingo kun je melden in de chat of door een vel met daarop groot BINGO geschreven voor je webcam te houden. Het ticketsysteem controleert automatisch de bingo's.

 

Wat kun je winnen?

Wij hebben heel veel verschillende prijzen waar je uit kunt kiezen. Voor een rijtje kun je kiezen uit de kleinere prijzen en voor een volle kaart uit de grotere prijzen. Zo hebben wij bijvoorbeeld, sieraden, geborduurde kussens en handdoeken, sleutelhangers, vestspelden, klokken, make-up, wol, spaarpotten, frozen artikelen, beauty pillows, tie dye pakketen, sjaals enzovoort. En mocht er nu toch niets bijzitten wat je leuk vind, dan is er altijd nog de mogelijkheid om een waardebon voor 1 van onze bedrijven te kiezen zodat je zelf een artikel uit kunt kiezen.

 

Dus bestel je kaarten, print ze uit, pak wat te eten/drinken, log in bij Zoom op je laptop, tablet of telefoon op 22 november om 19:30 uur en geniet samen met ons van deze online bingo!

 

Heb je nog niet eerder met Zoom gewerkt, dan raden wij je aan om een kwartiertje eerder in te loggen zodat je even kunt kijken hoe alles werkt.

 

Let op: Prijzen worden alleen binnen Nederland en België kosteloos verzonden!

 

Klik hier voor de algemene voorwaarden. 

Wat kun je winnen?

 

We spelen 2x bingo deze avond.

 

Op elke kaart spelen we 3 bingo rondes waarbij de prijzen in waarde oplopen.

Heb je een geldige bingo dan mag je kiezen uit de prijzen die bij die ronde horen.

Hebben er 2 spelers tegelijk een geldige bingo dan mogen ze beide uit de prijzen die bij die ronde horen kiezen.

 

De 2 en 4 stuks naar keuze geldt alleen voor de spelden!

Prijzen zijn onder voorbehoud. Als een hier genoemde prijs voor de bingo verkocht wordt via de webshop, wordt deze vervangen door een andere gelijkwaardige prijs.

 

Prijzen zijn niet in te wisselen voor geld en vallen buiten het retourrecht.