Kleurenanalyse

Als je er op je mooist uit wilt zien heeft dat in mindere mate te maken met het volgen van de laatste mode of hoe exclusief je kleding is. Het dragen van kleding die qua kleur het beste bij je past en waar jij je prettig in voelt doet veel meer met je uitstraling.

 

Kleur doet veel met je uiterlijk en innerlijk. De een ziet er in bijvoorbeeld in een helder rode trui fris en stralend uit terwijl een ander er in diezelfde kleur vermoeid en bleek uitziet. Zie je er goed uit, dan voel je je meestal ook goed.

 

Iedereen kan de basiskleuren dragen: rood, geel, groen, blauw en violet. Het verschil zit in de tint van deze kleuren. De een ziet er het beste uit in warme kleuren en de ander weer in koele kleuren. Staan gedempte kleuren je het mooist of halen juist de diepe kleuren het beste in je naar boven? Aan de hand van kleurendoeken kan ik analyseren welke kleuren het beste matchen met je huid, haar en ogen. Zo kan ik zien of je een winter- lente-, zomer- of herfsttype bent.

 

Om de kleurenanalyse compleet te maken kan ik je voorzien van een passende dagmake-up met bijbehorend advies. De kleuren die gebruikt worden zet ik op een persoonlijke make-upkaart, die je na afloop mee krijgt. Ik gebruik make-up van Your True Colours. Deze is te koop tijdens de kleurenanalyse en is ook te bestellen via deze site.

 

Na het advies krijg je een kleurenwaaier mee die je als hulp kunt gebruiken tijdens het kopen van nieuwe kleding. Zo zullen miskopen tot een minimum beperkt worden, wordt het makkelijker om kleding te combineren en wordt winkelen makkelijker omdat je weet wat je zoekt.

  

Een kleurenanalyse duurt ongeveer 2.5 uur en kost € 99,-. Dit is inclusief make-upadvies en een kleurenwaaier. Een kleurenanalyse zonder make-upadvies kost € 89,-. De kleurenanalyse kan bij je thuis plaatsvinden. Voor reiskosten, vanaf 15 kilometer buiten Baarn, reken ik € 0.19 per kilometer. Mochten er parkeerkosten aan verbonden zijn, dan komen deze voor rekening van de klant.

 

VOORLOPIG KAN IK HELAAS GEEN NIEUWE AFSPRAKEN VOOR KLEUR- EN STIJLANALYSES MAKEN.

 

Kleding in neutrale kleuren.
Vraag jij je wel eens af welke kleuren jou het beste staan en welke absoluut niet?

recensie

"Ik wilde al zo ontzettend lang een kleurenanalyse. 2 weken geleden was het eindelijk zo ver. Ik voelde al een klik met Anne-Marie voordat ik contact met haar had gehad. Heel bijzonder. Ik voelde me direct op mijn gemak. Ik dacht zelf dat ik een zomer type was, maar niets was minder waar: een herfst type. Wel logisch eigenlijk, want ik vind herfstkleuren heel erg mooi en ik ben een aarde-mens. Na de uitleg van de doeken en het gebruik van de doeken kreeg ik mooie make-up op. Ik wilde meer kleur in mijn gezicht en ik wilde wat volwassener lijken, ik word altijd 10 jaar jonger geschat. Ik ging weg als een echte dame. Super tevreden, ik heb waar voor mijn geld gekregen."

 

Chantal