Welke make-up kleuren kan je gebruiken als je bruine ogen en donker haar hebt?

Bruine ogen en donker haar.
Met welke make-upkleuren kom je het beste tot je recht als je bruine ogen en donker haar hebt?

Dat hangt er vanaf of je een koel of een warm type bent.

 

Ben je een zomer- of een wintertype, dan staan koele kleuren jou het mooist. Gebruik oogschaduw in bijvoorbeeld de kleuren blauw, grijs, zilver, groen of roze. Dit zelfde geldt voor lipstick. Gebruik koele kleuren als roze, paars of wijnrood.

 

Als je een lente- of een herfsttype bent, dan kom jij het beste tot je recht met warme kleuren. Gebruik dan oogschaduw in warme kleuren zoals goud, mosgroen, koraalrood/roze of bruin. Voor je lippen zijn warme kleuren als bruin, oranje en koraalrood mooi.

 

Ongeacht welk kleurtype je bent; door je donkere haar kan je wat donkerder gaan met je make-up kleuren dan dat je blond bent. Gebruik gerust een donkerbruin of zwart oogpotlood en mascara. Voor je wenkbrauwen kan je ook een donkerbruin of zwart wenkbrauwpotlood gebruiken.

 

Uiteraard zijn er nog veel meer kleuren beschikbaar voor koele en warme types. Kijk maar eens in de webshop van The Image Coach. In deze webshop wordt make-up aangeboden die precies past bij elk kleurtype. Zo is het heel gemakkelijk om de kleuren uit te zoeken die het mooiste bij jou staan.

 

Wil je graag weten welke kleuren jou het mooiste staan? Laat dan eens een kleurenanalyse doen. Zo kom je te weten van welke kleuren je gaat stralen en welke kleuren je het beste kunt mijden omdat ze je flets een grauw maken. Dit is een eenmalige investering waar je de rest van je leven veel plezier van zult hebben.