Stijl

Stijl · 29. juni 2020
Je zult wel denken: “Huh kontzakken?” Ja, kontzakken! Als je op zoek bent naar een broek is het natuurlijk heel belangrijk dat deze lekker zit, maar als je de “verkeerde” kontzakken hebt dan is de broek lang zo leuk niet. Ik zal je uitleggen waarom het de moeite waard is om goed op de kontzakken te letten bij het uitzoeken van een broek.

Stijl · 04. juni 2019
Welke vorm heeft jouw gezicht? En waarom is het handig om dat te weten? Hieronder vind je tips die bij jouw gezichtsvorm passen. Ieder gezicht is uniek, maar toch zijn er overeenkomsten. Sommige mensen hebben een langwerpig gezicht en anderen een rond gezicht. Je kunt ook een vierkant gezicht hebben of een ovaal gezicht. Als je weet welke vorm jouw gezicht heeft, kan je door middel van je kapsel, een eventuele bril en je sieraden zorgen dat je zo voordelig mogelijk voor de dag komt.

Stijl · 01. oktober 2018
Was is nou toch het verschil tussen mode een stijl? Wil je de mode volgen of je eigen stijl ontwikkelen? In dit blog ga ik als (kleur)styliste wat dieper op deze begrippen in.

Stijl · 25. februari 2018
Heb je wat kilo's te veel en wordt het steeds lastiger om jezelf leuk te kleden? Geen paniek, hier volgen 10 tips om jezelf slanker te laten lijken door jezelf slim te kleden.