Kleur

Grijze haren staan je prachtig!
Kleur · 15. mei 2021
Sinds ik grijze haren heb weet ik niet meer goed welke kleuren goed bij mij passen. Wat nu? Deze vraag krijg ik als kleurstyliste regelmatig te horen. De hoogste tijd om hier een blog over te schrijven.

Kleur · 30. november 2020
Welke kleuren staan mooi bij een wintertype? Wat zijn de neutrale en de sprekende kleuren voor een wintertype? Heeft een wintertype bepaalde karaktereigenschappen? Lees gauw verder, want de antwoorden staan hier.....

Kleur · 28. oktober 2020
Wist je dat iedere kleur een eigen uitstraling heeft? Hierdoor kan je kleur gebruiken als communicatie. Bij een sollicitatiegesprek kan je kleuren aantrekken die iets uitstralen dat bij de functie past. Is het de bedoeling dat je in een gezelschap niet zo opvalt, dan kan je bepaalde kleuren gebruiken die neutraliteit uitstralen. In dit blog zal ik een aantal kleuren benoemen en vertellen welke uitstraling deze kleuren hebben.

Kleur · 28. september 2020
Welke kleuren staan mooi bij een herfsttype. Wat zijn de neutrale en de sprekende kleuren voor een herfsttype? Heeft een herfsttype bepaalde karaktereigenschappen? Lees gauw verder, want de antwoorden staan hier.....

Kleur · 29. juni 2020
Mooie kleurencombinaties maken is voor de een makkelijk en voor de ander lastig. Behoor jij tot de laatste categorie, dan heb ik hier een paar tips voor je. Behoor je tot de eerste categorie, lees dan gerust verder. Misschien krijg je inspiratie voor kleurencombinaties waar je anders niet opgekomen zou zijn.

Kleur · 31. augustus 2018
Bestaan er kleuren die bij iedereen goed staan of juist niet staan? Ja, die bestaan zeker. In dit blog lees je er meer over.

Kleur · 25. augustus 2018
Wat doe je als je als kleurstyliste iemand tegenkomt die kleuren draagt die absoluut niet staan? De overpeinzingen van een kleurstyliste..............

Kleur · 05. mei 2018
Als je net een kleurenanalyse hebt gehad sta je natuurlijk te popelen om met de kleurenwaaier in je hand in je kledingkast te gaan kijken welke kledingstukken nu echt bij je passen. Hoe pak je dat aan? En blijft er nog wat over van je garderobe?