Garderobemanagement

Garderobemanagement · 21. oktober 2020
Heb je een nieuwe winterjas nodig, dan kan dat soms best een uitzoekerij zijn. Aan een goede winterjas hangt meestal een flink prijskaartje en het is de bedoeling dat je er toch wel een aantal jaren mee doet. In dit blog vind je handige tips om een winterjas uit te zoeken die je lekker zit en die echt bij jou past.

Garderobemanagement · 28. september 2020
Wat is een basisgarderobe en wat zijn de voordelen? Als je een basisgarderobe hebt, heb je altijd een goede start voor je outfit. Een goede basisgarderobe bestaat uit kleding die goed bij elkaar staat en die past bij jouw kleurenpalet, stijl, en manier van leven.

Garderobemanagement · 08. april 2020
Tja, wat moet je nou toch doen met die zakken kleding die je na de tips in week 1 op zolder hebt neergezet? De oplossing is: “Maak hier jezelf en anderen blij mee”.

Garderobemanagement · 01. april 2020
Na het uitruimen van vorige week is er als het goed is lekker veel ruimte in je kast gekomen. Nu is het de hoogste tijd om er een overzichtelijk “kunstwerk” van te maken.

Garderobemanagement · 25. maart 2020
Je kent het wel; je kast is overvol en toch heb je niets om aan te trekken. Hier is maar 1 oplossing voor, je kast opruimen. Dit is niet de aller gemakkelijkste klus, dus de komende weken volgen er tips om van het opruimen van je kast toch een leuke bezigheid te maken. Aan het einde van de rit heb je een nette kast en hoef je er niet meer iedere ochtend over na te denken wat je aan moet trekken. Met een beetje mazzel heb je er ook nog een gezellige party en wat extra kleedgeld aan overgehouden.