Diversen

Diversen · 30. november 2020
Kerst 2020 zal een hele andere Kerst worden dan in andere jaren. Veel mensen op bezoek krijgen zal niet kunnen dit jaar. En de kerstgala’s of kerstborrels zullen er ook heel anders georganiseerd worden dit jaar. Als ze al door gaan…… Maar om Kerst nou helemaal te skippen is ook niet gezellig, al zijn er ook mensen die dat wel lekker rustig vinden. Wat kan je doen om de Kerst toch bijzonder te maken?

Diversen · 31. oktober 2020
En toen zat Nederland weer in een lockdown. Weliswaar geen algehele lockdown, maar toch…….. Maar het is zoals het is en je kunt hier de hele dag over nadenken en over inzitten. Wat ik mij goed kan voorstellen als de corona en de bijbehorende regels je flink te pakken hebben gehad. Maar als we dan toch in de “shit” zitten, laten we er dan maar het beste van maken. Wie weet wat het oplevert. Hoe je dat kan doen? Dat lees in deze blog.

Diversen · 28. september 2020
Hoe maak je nou een mooi geheel van je gezicht als je een mondkapje draagt? Je lipstick wordt een smeerboel (en deze zie je toch niet) en hoe voorkom je dat mensen eerst je mondkapje zien en daarna pas je gezicht? In dit blog geef ik je wat tips hoe je een mondkapje met stijl draagt.

Diversen · 22. augustus 2020
Als je ouder wordt krijg je dan wel rimpeltjes en grijs haar, maar je straalt ook ervaring, rust, wijsheid en zelfvertrouwen uit. Eigenlijk wordt je steeds mooier naar mate de jaren klimmen. Helemaal als je deze tips ter harte neemt......

Diversen · 01. augustus 2020
Wil jij graag je steentje bijdragen aan een beter milieu en betere werkomstandigheden voor de makers van onze kleding? Hieronder volgen 11 tips zodat jij een duurzame garderobe op kan bouwen.

Diversen · 21. juli 2019
Kan je wel wat tips gebruiken bij het inpakken van je vakantiekoffer? Wil je er leuk uitzien in de vakantie zonder dat je 10 koffers nodig hebt? Lees dan dit blog en ga zonder stress op vakantie.

Happy Valentine's day
Diversen · 07. februari 2018
Valentijnsdag, waar komt die dag nou vandaan en wat vieren we dan eigenlijk?