Grijze haren staan je prachtig!
Kleur · 15. mei 2021
Sinds ik grijze haren heb weet ik niet meer goed welke kleuren goed bij mij passen. Wat nu? Deze vraag krijg ik als kleurstyliste regelmatig te horen. De hoogste tijd om hier een blog over te schrijven.

Kleur · 30. november 2020
Welke kleuren staan mooi bij een wintertype? Wat zijn de neutrale en de sprekende kleuren voor een wintertype? Heeft een wintertype bepaalde karaktereigenschappen? Lees gauw verder, want de antwoorden staan hier.....

Diversen · 30. november 2020
Kerst 2020 zal een hele andere Kerst worden dan in andere jaren. Veel mensen op bezoek krijgen zal niet kunnen dit jaar. En de kerstgala’s of kerstborrels zullen er ook heel anders georganiseerd worden dit jaar. Als ze al door gaan…… Maar om Kerst nou helemaal te skippen is ook niet gezellig, al zijn er ook mensen die dat wel lekker rustig vinden. Wat kan je doen om de Kerst toch bijzonder te maken?

Diversen · 31. oktober 2020
En toen zat Nederland weer in een lockdown. Weliswaar geen algehele lockdown, maar toch…….. Maar het is zoals het is en je kunt hier de hele dag over nadenken en over inzitten. Wat ik mij goed kan voorstellen als de corona en de bijbehorende regels je flink te pakken hebben gehad. Maar als we dan toch in de “shit” zitten, laten we er dan maar het beste van maken. Wie weet wat het oplevert. Hoe je dat kan doen? Dat lees in deze blog.

Kleur · 28. oktober 2020
Wist je dat iedere kleur een eigen uitstraling heeft? Hierdoor kan je kleur gebruiken als communicatie. Bij een sollicitatiegesprek kan je kleuren aantrekken die iets uitstralen dat bij de functie past. Is het de bedoeling dat je in een gezelschap niet zo opvalt, dan kan je bepaalde kleuren gebruiken die neutraliteit uitstralen. In dit blog zal ik een aantal kleuren benoemen en vertellen welke uitstraling deze kleuren hebben.

Make-up · 26. oktober 2020
Je wenkbrauwen opmaken is, zeker als je het niet zo vaak doet, nog best een dingetje. Je wenkbrauwen zijn erg aanwezig in je gezicht en geef je ze met je wenkbrauwpotlood de verkeerde vorm, dan wordt je daar niet blij van. Gelukkig is het niet moeilijk om de goede vorm van je wenkbrauwen te bepalen. Hoe je dat doet leg ik uit in deze blog.

Garderobemanagement · 21. oktober 2020
Heb je een nieuwe winterjas nodig, dan kan dat soms best een uitzoekerij zijn. Aan een goede winterjas hangt meestal een flink prijskaartje en het is de bedoeling dat je er toch wel een aantal jaren mee doet. In dit blog vind je handige tips om een winterjas uit te zoeken die je lekker zit en die echt bij jou past.

Garderobemanagement · 28. september 2020
Wat is een basisgarderobe en wat zijn de voordelen? Als je een basisgarderobe hebt, heb je altijd een goede start voor je outfit. Een goede basisgarderobe bestaat uit kleding die goed bij elkaar staat en die past bij jouw kleurenpalet, stijl, en manier van leven.

Kleur · 28. september 2020
Welke kleuren staan mooi bij een herfsttype. Wat zijn de neutrale en de sprekende kleuren voor een herfsttype? Heeft een herfsttype bepaalde karaktereigenschappen? Lees gauw verder, want de antwoorden staan hier.....

Diversen · 28. september 2020
Hoe maak je nou een mooi geheel van je gezicht als je een mondkapje draagt? Je lipstick wordt een smeerboel (en deze zie je toch niet) en hoe voorkom je dat mensen eerst je mondkapje zien en daarna pas je gezicht? In dit blog geef ik je wat tips hoe je een mondkapje met stijl draagt.

Meer weergeven