Diversen · 21. juli 2019
Kan je wel wat tips gebruiken bij het inpakken van je vakantiekoffer? Wil je er leuk uitzien in de vakantie zonder dat je 10 koffers nodig hebt? Lees dan dit blog en ga zonder stress op vakantie.

Stijl · 04. juni 2019
Welke vorm heeft jouw gezicht? En waarom is het handig om dat te weten? Hieronder vind je tips die bij jouw gezichtsvorm passen. Ieder gezicht is uniek, maar toch zijn er overeenkomsten. Sommige mensen hebben een langwerpig gezicht en anderen een rond gezicht. Je kunt ook een vierkant gezicht hebben of een ovaal gezicht. Als je weet welke vorm jouw gezicht heeft, kan je door middel van je kapsel, een eventuele bril en je sieraden zorgen dat je zo voordelig mogelijk voor de dag komt.

Stijl · 01. oktober 2018
Was is nou toch het verschil tussen mode een stijl? Wil je de mode volgen of je eigen stijl ontwikkelen? In dit blog ga ik als (kleur)styliste wat dieper op deze begrippen in.

Kleur · 31. augustus 2018
Bestaan er kleuren die bij iedereen goed staan of juist niet staan? Ja, die bestaan zeker. In dit blog lees je er meer over.

Kleur · 25. augustus 2018
Wat doe je als je als kleurstyliste iemand tegenkomt die kleuren draagt die absoluut niet staan? De overpeinzingen van een kleurstyliste..............

Kleur · 05. mei 2018
Als je net een kleurenanalyse hebt gehad sta je natuurlijk te popelen om met de kleurenwaaier in je hand in je kledingkast te gaan kijken welke kledingstukken nu echt bij je passen.

Stijl · 25. februari 2018
Heb je wat kilo's te veel en wordt het steeds lastiger om jezelf leuk te kleden? Geen paniek, hier volgen 10 tips om jezelf slanker te laten lijken door jezelf slim te kleden.

Happy Valentine's day
Diversen · 07. februari 2018
Valentijnsdag, waar komt die dag nou vandaan en wat vieren we dan eigenlijk?