Diversen · 31. oktober 2020
En toen zat Nederland weer in een lockdown. Weliswaar geen algehele lockdown, maar toch…….. Maar het is zoals het is en je kunt hier de hele dag over nadenken en over inzitten. Wat ik mij goed kan voorstellen als de corona en de bijbehorende regels je flink te pakken hebben gehad. Maar als we dan toch in de “shit” zitten, laten we er dan maar het beste van maken. Wie weet wat het oplevert. Hoe je dat kan doen? Dat lees in deze blog.

Make-up · 26. oktober 2020
Je wenkbrauwen opmaken is, zeker als je het niet zo vaak doet, nog best een dingetje. Je wenkbrauwen zijn erg aanwezig in je gezicht en geef je ze met je wenkbrauwpotlood de verkeerde vorm, dan wordt je daar niet blij van. Gelukkig is het niet moeilijk om de goede vorm van je wenkbrauwen te bepalen. Hoe je dat doet leg ik uit in deze blog.

Garderobemanagement · 21. oktober 2020
Heb je een nieuwe winterjas nodig, dan kan dat soms best een uitzoekerij zijn. Aan een goede winterjas hangt meestal een flink prijskaartje en het is de bedoeling dat je er toch wel een aantal jaren mee doet. In dit blog vind je handige tips om een winterjas uit te zoeken die je lekker zit en die echt bij jou past.

Garderobemanagement · 28. september 2020
Wat is een basisgarderobe en wat zijn de voordelen? Als je een basisgarderobe hebt, heb je altijd een goede start voor je outfit. Een goede basisgarderobe bestaat uit kleding die goed bij elkaar staat en die past bij jouw kleurenpalet, stijl, en manier van leven.

Kleur · 28. september 2020
Welke kleuren staan mooi bij een herfsttype. Wat zijn de neutrale en de sprekende kleuren voor een herfsttype? Heeft een herfsttype bepaalde karaktereigenschappen? Lees gauw verder, want de antwoorden staan hier.....

Diversen · 28. september 2020
Hoe maak je nou een mooi geheel van je gezicht als je een mondkapje draagt? Je lipstick wordt een smeerboel (en deze zie je toch niet) en hoe voorkom je dat mensen eerst je mondkapje zien en daarna pas je gezicht? In dit blog geef ik je wat tips hoe je een mondkapje met stijl draagt.

Diversen · 22. augustus 2020
Als je ouder wordt krijg je dan wel rimpeltjes en grijs haar, maar je straalt ook ervaring, rust, wijsheid en zelfvertrouwen uit. Eigenlijk wordt je steeds mooier naar mate de jaren klimmen. Helemaal als je deze tips ter harte neemt......

Diversen · 01. augustus 2020
Wil jij graag je steentje bijdragen aan een beter milieu en betere werkomstandigheden voor de makers van onze kleding? Hieronder volgen 11 tips zodat jij een duurzame garderobe op kan bouwen.

Make-up · 01. augustus 2020
Oogpotlood is een makkelijk aan te brengen product en er zijn allerlei kleuren verkrijgbaar. Het laat je ogen net iets meer spreken zonder dat je er erg opgemaakt uitziet. Aangezien je met oogpotlood meer kunt dan je denkt heb ik hieronder een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Make-up · 05. juli 2020
Gebruik jij weleens een lippotlood? Dit make-up product wordt nog wel eens onderschat. Zo jammer, want met een lippotlood kan je heel veel! Hier volgen 5 handige tips.

Meer weergeven