Agenda


Stylingdag bij Van Vuuren Mode in Zeist 28 september 2019

Op 28 september is kleding kopen bij Van Vuuren extra leuk.

 

Op die dag krijg je namelijk een basis kleur- en/of stijladvies van The Image Coach.

 

Zo weet je nog beter welke kleuren jou opfleuren en krijg je een persoonlijk advies waar je op moet letten als je nieuwe kleding uitzoekt. Na afloop krijg je een kaartje met tips mee.

 

En om je nieuwe outfit helemaal compleet te maken is het die dag mogelijk om make-up van Your True Colours aan te schaffen.

 

Na het kleur- en/of stijladvies zal je merken dat je mooier bent dan je ooit verwacht had.

 

Datum: 28 september 2019

Tijd: 11.00 - 16.00 uur

Plaats: Slotlaan 130, 3701 GR Zeist


Proef het najaar! 5 oktober 2019 in Bunschoten

 

Op 5 oktober heeft The Image Coach een kraam op deze gezellige markt. Je kunt er informatie krijgen over kleur- en stijladvies en er zijn allerlei leuke dingen verkrijgbaar die goed van pas in komen in het najaar.

 

Behalve het aanbod van The Image Coach is er natuurlijk nog veel meer te beleven op deze markt. Er zijn handgemaakte dingen, lekkere dingen, leren dingen, stoere dingen, deco dingen, handige dingen en natuurlijk een gezellig terras. Alles bij elkaar zijn er zo'n 20 kramen. De sfeer is landelijk en de toegang is gratis.

 

Datum: 5 oktober 2019

Tijd: 11.00 - 17.00 uur

Plaats: Landwinkel & Schenkerij De Kastanjeboom, Zevenhuizerstraat 281, 3751 LC Bunschoten

 

 

 

 


Lentemarkt Tweede Pinksterdag 2019 in Soest

In het voorjaar lekker slenteren op de gezellige Lentemarkt bij de monumentale boerderij Het Gagelgat in Soest. Er staan meer dan 30 kramen van ondernemers uit de buurt met allerlei leuke spulletjes, cadeautjes en nog veel meer. Verder is er een heerlijk terras waar je kunt genieten van het voorjaarszonnetje en een hapje en een drankje.

 

Uiteraard is The Image Coach ook op deze leuke markt aanwezig met make-up van Your True Colours en met informatie over kleur- en stijladvies. Ben je geïnteresseerd in een kleur- en/of stijladvies, dan is er een leuke verrassing voor je.

 

Datum: 10 juni 2019

Tijd: 11.00 - 16.00 uur

Plaats: Birkstraat 107, 3768 HD in Soest

 

De toegang is gratis. Parkeren kan op de parkeerweide naast het Avia tankstation.