Agenda


Bingo 22 november 2020

Heb jij zin in een gezellig avondje Bingo met leuke prijzen? Zet dan 22 november in je agenda en bestel je kaarten via deze link: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/bingo-22-11-2020.

 

Samen met De Creatieve MusThe SouqVestsluitingen.nl en Tie Dye Shop organiseert The Image Coach deze bingo met leuke prijzen. De bingo is online (via Zoom) dus geheel Corona proof. En het leuke is, je ziet de gezichten achter de bedrijven omdat we deze bingo zelf live gaan presenteren. Dit vinden wij best een beetje spannend maar we hebben er vreselijk veel zin in!

 

We gaan met 2 bingokaarten spelen en op elke kaart zijn 3 rondes. (2x een rijtje of kolom en 1x de volle kaart) Je hebt deze avond dus 6 winkansen. Natuurlijk mag je per spelronde zoveel kaarten kopen als je wilt. Hoe meer kaarten je hebt hoe meer kans! Let er wel op dat je de juiste kaart voor de juiste ronde gebruikt. Wij zullen vooraf melden op welke kleur kaart we spelen zodat je weet dat je de juiste kaarten hebt. Heb je bingo, dan mag je kiezen uit de prijzen die bij die ronde horen. De bingo kun je melden in de chat of door een vel met daarop groot BINGO geschreven voor je webcam te houden. Het ticketsysteem controleert automatisch de bingo's.

 

Wat kun je winnen?

Wij hebben heel veel verschillende prijzen waar je uit kunt kiezen. Voor een rijtje kun je kiezen uit de kleinere prijzen en voor een volle kaart uit de grotere prijzen. Zo hebben wij bijvoorbeeld, sieraden, geborduurde kussens en handdoeken, sleutelhangers, vestspelden, klokken, make-up, wol, spaarpotten, frozen artikelen, beauty pillows, tie dye pakketen, sjaals enzovoort. En mocht er nu toch niets bijzitten wat je leuk vind, dan is er altijd nog de mogelijkheid om een waardebon voor 1 van onze bedrijven te kiezen zodat je zelf een artikel uit kunt kiezen.

 

Dus bestel je kaarten, print ze uit, pak wat te eten/drinken, log in bij Zoom op je laptop, tablet of telefoon op 22 december om 19:30 uur en geniet samen met ons van deze online bingo!

 

Heb je nog niet eerder met Zoom gewerkt, dan raden wij je aan om een kwartiertje eerder in te loggen zodat je even kunt kijken hoe alles werkt.

 

Let op: Prijzen worden alleen binnen Nederland en België kosteloos verzonden!

 

Klik hier voor de algemene voorwaarden.


Lentemarkt Tweede Pinksterdag 2020 in Soest

The Image Coach staat op deze gezellige voorjaarsmarkt met make-up van Your True Colours, accessoires en natuurlijk met informatie over kleur- en stijladvies.

 

Kom gezellig kijken naar alle leuke kraampjes en tussendoor kan je ook nog even genieten op het gezellige terras van Boerderij Het Gagelgat. Er is van alles te beleven voor jong en oud.

 

Je bent van harte welkom op Tweede Pinksterdag van 11.00 - 16.00 uur.

 

De toegang is gratis, parkeren kan op de parkeerweide aan de overkant van Boerderij Het Gagelgat.

 

Datum: 1 juni 2020

Tijd: 11.00 - 16.00 uur

Plaats: Birkstraat 107, 3768 HD


Kerstmarkt Kwekerij Spilt in Naarden op 7 december

Op 7 december staat de kraam van The Image Coach, net als vorig jaar, gezellig tussen de Kerstbomen bij Kwekerij Spilt.

 

Op deze markt in de kassen van Kwekerij Spilt staan diverse standhouders en er is een gevarieerd aanbod.

 

The Image Coach neemt verschillende leuke artikelen mee die niet alleen leuk zijn om met Kerst cadeau te geven, maar ook om jezelf blij mee te maken.

 

Datum: 7 december 2019

Tijd: 10.00 - 16.00 uur

Plaats: Huizerstraatweg 2, 1411 GN Naarden


Stylingdag bij Van Vuuren Mode in Zeist 28 september 2019

Op 28 september is kleding kopen bij Van Vuuren extra leuk.

 

Op die dag krijg je namelijk een basis kleur- en/of stijladvies van The Image Coach.

 

Zo weet je nog beter welke kleuren jou opfleuren en krijg je een persoonlijk advies waar je op moet letten als je nieuwe kleding uitzoekt. Na afloop krijg je een kaartje met tips mee.

 

En om je nieuwe outfit helemaal compleet te maken is het die dag mogelijk om make-up van Your True Colours aan te schaffen.

 

Na het kleur- en/of stijladvies zal je merken dat je mooier bent dan je ooit verwacht had.

 

Datum: 28 september 2019

Tijd: 11.00 - 16.00 uur

Plaats: Slotlaan 130, 3701 GR Zeist


Proef het najaar! 5 oktober 2019 in Bunschoten

 

Op 5 oktober heeft The Image Coach een kraam op deze gezellige markt. Je kunt er informatie krijgen over kleur- en stijladvies en er zijn allerlei leuke dingen verkrijgbaar die goed van pas in komen in het najaar.

 

Behalve het aanbod van The Image Coach is er natuurlijk nog veel meer te beleven op deze markt. Er zijn handgemaakte dingen, lekkere dingen, leren dingen, stoere dingen, deco dingen, handige dingen en natuurlijk een gezellig terras. Alles bij elkaar zijn er zo'n 20 kramen. De sfeer is landelijk en de toegang is gratis.

 

Datum: 5 oktober 2019

Tijd: 11.00 - 17.00 uur

Plaats: Landwinkel & Schenkerij De Kastanjeboom, Zevenhuizerstraat 281, 3751 LC Bunschoten

 

 

 

 


Lentemarkt Tweede Pinksterdag 2019 in Soest

In het voorjaar lekker slenteren op de gezellige Lentemarkt bij de monumentale boerderij Het Gagelgat in Soest. Er staan meer dan 30 kramen van ondernemers uit de buurt met allerlei leuke spulletjes, cadeautjes en nog veel meer. Verder is er een heerlijk terras waar je kunt genieten van het voorjaarszonnetje en een hapje en een drankje.

 

Uiteraard is The Image Coach ook op deze leuke markt aanwezig met make-up van Your True Colours en met informatie over kleur- en stijladvies. Ben je geïnteresseerd in een kleur- en/of stijladvies, dan is er een leuke verrassing voor je.

 

Datum: 10 juni 2019

Tijd: 11.00 - 16.00 uur

Plaats: Birkstraat 107, 3768 HD in Soest

 

De toegang is gratis. Parkeren kan op de parkeerweide naast het Avia tankstation.