· 

5 stappen om je wenkbrauwen de perfecte vorm te geven

Je wenkbrauwen opmaken is, zeker als je het niet zo vaak doet, nog best een dingetje. Je wenkbrauwen zijn erg aanwezig in je gezicht en geef je ze met je wenkbrauwpotlood de verkeerde vorm, dan wordt je daar niet blij van.

 

Gelukkig is het niet moeilijk om de goede vorm van je wenkbrauwen te bepalen. Tijdens mijn make-up adviezen leg ik altijd de “vijgstappengids” van Lauren Hogsden uit. Lauren Hogsden is senior visagist en wenkbrauwexpert bij Benefit in Londen. Als je deze stappen volgt, zit je altijd goed.

  1. Begin met een make-upvrije wenkbrauw. Gebruik een borsteltje en borstel je wenkbrauwen door, zodat alle haren op de juiste plaats zitten.
  2.  Neem een potlood en plaats deze verticaal naast je rechter neusvleugel. Waar het potlood eindigt (omhoog) zou je rechter wenkbrauw moeten beginnen. Markeer dit punt met je wenkbrauwpotlood.
  3. Beweeg het potlood onderaan zodat het potlood door je pupil gaat om de hoogste plek van je boog te bepalen. Markeer dit punt met een wenkbrauwpotlood op uw wenkbrauw.
  4. Houd het potlood diagonaal van de buitenste hoek van de neus naar de buitenste hoek van uw oog. Hier moet je wenkbrauw eindigen. Markeer dit punt met een wenkbrauwpotlood.
  5. Je kunt nu de potloodmarkeringen gebruiken als een gids bij het stylen van je wenkbrauwen en het begrijpen van je persoonlijke wenkbrauwvorm.

 

 

 

Bron: Women’s Health

Reactie schrijven

Commentaren: 0