· 

Het lippotlood, een veelzijdig product.....

Gebruik jij weleens een lippotlood? Dit make-up product wordt nog wel eens onderschat. Zo jammer, want met een lippotlood kan je heel veel!

 

Waar kan je een lippotlood dan allemaal voor gebruiken?

 

Tegen het uitlopen van je lipstick.

Trek met het potlood een subtiel randje om je lippen. Hierdoor ontstaat er een soort buffertje. Het mooiste is als je een lipstick en een lippotlood gebruikt die qua kleur dicht bij elkaar liggen zodat je het lijntje om je lippen niet zichtbaar is.

 

Voor het corrigeren van de vorm van je lippen

Wil je graag vollere lippen of zijn je lippen ongelijk? Trek een lijn binnen de lijn van je lippen en corrigeer daar waar nodig is. Als je vollere lippen wilt, gebruik dan een lippotlood die 1 tint donkerder is dan je lipstick. Let op: trek geen lijn buiten de rand van je lippen (tenzij je aan het corrigeren bent), want dit komt heel onnatuurlijk over.

 

Voor het extra benadrukken van de cupidoboog

 

Als lipstick

Je krijgt zo een intensere kleur op je lippen, de kleur blijft langer zitten en het loopt niet uit.

 

Als basis voor je lipstick

Trek niet alleen een lijntje rond je lippen, maar gebruik het lippotlood over je hele lippen. Breng daarna de lipstick aan. De kleur van je lipstick wordt zo intenser en je lipstick blijft langer zitten.

 

Probeer eens een lippotlood uit, het zal je verrassen!!

Reactie schrijven

Commentaren: 0