· 

Kontzakken........

Je zult wel denken: “Huh, kontzakken?” Ja, kontzakken! Als je op zoek bent naar een broek is het natuurlijk heel belangrijk dat deze lekker zit, maar als je de “verkeerde” kontzakken hebt dan is de broek lang zo leuk niet meer. Ik zal je uitleggen waarom het de moeite waard is om goed op de kontzakken te letten bij het uitzoeken van een broek.

 

Heb je hangbillen, platte billen, kleine billen, hangende billen, grote billen of ronde billen? Voor elke bilsoort is een kontzak die je achterste voordelig uit laat komen.

 

Heb je platte billen?

Je kunt natuurlijk naar de sportschool gaan om je billen zo te trainen dat ze voller lijken, maar er bestaat ook een snellere oplossing. Draag een broek met kleinere zakken die wat wijder uit elkaar staan, dan krijg je optisch gezien bredere en langere billen. Bij een strakke broek kunnen de zakken ook lager zitten, dan lijkt je achterste ronder.

 

Of heb je kleine billen?

Ook nu zijn kleine zakken de beste keuze. Het beste resultaat heb je met een zogenaamde “Boyfriend” jeans. Bij dit model zitten de zakken wat naar beneden en ze staan een beetje naar buiten. Zo lijken je billen wat groter.

 

Maar wat nou als je billen hangen?

Met de juiste kontzak kan je de boel optisch liften. Met een skinny broek waarvan de kontzakken lager geplaatst zijn heb je het beste resultaat. Ben je niet zo van de skinny broeken? Kijk dan naar een broek waarvan de achterzakken lager geplaatst zijn.

 

Ben je niet zo blij met je grote billen?

Hoewel grote billen over het algemeen mooi gevonden worden, betekent dat nog niet dat jij er blij mee bent. Wil je ze kleiner laten lijken? Kies dan voor een broek met grote kontzakken. Vermijd zakken met allerlei stiksels en versieringen, want dan leg je juist de aandacht op je bilpartij en dan vallen je grote billen juist op.

 

Ben je gezegend met een paar ronde billen, of heb je hard getraind om je billen mooi rond te krijgen? Laat ze dan gerust zien. In een broek met een hoge taille en met medium zakken komt je achterste het beste tot haar recht.

 

Wil je graag meer van dit soort tips, maar dan afgestemd op jouw figuur en stijl? Maak dan een afspraak voor een stijladvies. Dan kijken we samen hoe jij het beste tot je recht komt.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0