· 

Miniworkshop kledingkast opruimen: week 2

Na het uitruimen van vorige week is er als het goed is lekker veel ruimte in je kast gekomen. Nu is het de hoogste tijd om er een overzichtelijk “kunstwerk” van te maken.

  • Deel je kast zo in dat alle kledingstukken soort bij soort liggen of hangen. De schoenen bij de schoenen, de truien bij de truien, de blouses bij de blouses en zo verder. Zo houd je het lekker overzichtelijk.
  • Kijk wat voor combinaties je kunt maken met je kleding en maak hier foto’s van. Print de foto’s uit en hang ze op aan de binnenkant van je kast. Zo kan je iedere ochtend een setje uitkiezen zonder dat je daar veel tijd aan kwijt bent.
  • Kijk wat of je nog kleding aan moet vullen. Heb je nog een blouse of broek nodig om net die ene leuke combinatie te maken met je mooie leren jasje? Heb je nog genoeg sokken? Maak hiervan een lijstje.

Als je nu een foto maakt van je mooie opgeruimde kast en deze naast de foto van vorige week legt zie je het resultaat van al je harde werken. Mocht je vragen of ideeën hebben? Of misschien wil je graag een keer een kleurenanalyse of een stijladvies laten doen? Laat dan gerust een reactie achter onder dit blog.

Reactie schrijven

Commentaren: 0