· 

Miniworkshop kledingkast opruimen: week 1

Je kent het wel; je kast is overvol en toch heb je niets om aan te trekken. Hier is maar 1 oplossing voor, je kast opruimen. Dit is niet de aller gemakkelijkste klus, dus de komende weken volgen er tips om van het opruimen van je kast toch een leuke bezigheid te maken. Aan het einde van de rit heb je een nette kast en hoef je er niet meer iedere ochtend over na te denken wat je aan moet trekken. Met een beetje mazzel heb je er ook nog een gezellige party en wat extra kleedgeld aan overgehouden.

 

LEG KLEDING WEG WAAR JE NIETS MEER AAN HEBT:

  • Kijk wat er allemaal in je kast ligt en haal eruit wat je niet meer leuk vindt.
  • Een lichaam verandert regelmatig in een mensenleven, dus pas je kleding en leg weg wat je niet meer past.
  • Bij het opruimen komt je kleurenwaaier goed van pas. Check welke kleding qua kleur goed bij je past en mag blijven. Heb je kleding die niet bij je kleurtype past maar wat zo leuk is dat je het niet kwijt wilt? Geen nood, met een sjaal of een ketting in de kleur die bij jou goed staat zie je er stralend uit.
  • Leg de kleding die je niet meer in je kast wilt hebben weg, bijvoorbeeld in een vuilniszak op zolder. Hier kom ik over 2 weken op terug.

Je hoeft je kast nog niet te sorteren, ook hier kom ik volgende week op terug.

 

Als je het leuk vindt kan je een foto maken van je kast voordat je op gaat ruimen. Dan kan je achteraf zien hoeveel werk je hebt verzet.

 

Succes met opruimen en ik ben benieuwd of je een kledingstuk vindt waarvan je het bestaan allang vergeten was.

Reactie schrijven

Commentaren: 0