· 

De dag na de kleurenanalyse…………….

Kleurenwaaiers van Colours for You.

Je hebt net een kleurenanalyse gehad en je hebt een kleurenwaaier meegekregen vol kleuren die het beste bij je passen. Aan de ene kant was je niet verbaasd over de uitkomst van de kleurenanalyse. Er zitten kleuren in je waaier die je echt heel mooi vindt. Aan de andere kant sta je er versteld van hoeveel verschillende tinten een kleur kan hebben. En dan heb je het er nog niet eens over dat de ene tint groen je gezicht eruit kan laten zien alsof je griep onder de leden hebt en een andere tint groen je een heel fris uiterlijk kan geven.

 

Je kunt niet wachten om in je kledingkast te gaan kijken naar de kleuren van je kleding. Grappig genoeg zitten er best veel kledingstukken in die in harmony zijn met de kleuren van je waaier. Blijkbaar heb je intuïtief regelmatig kleding gekocht die goed bij je staat. Het grappige is dat je deze kleding regelmatig draagt en je er prettig in voelt. Die ene blouse die je van de zomer hebt gekocht en waar je veel complimenten over hebt gekregen en dat sjaaltje waarvan iedereen altijd wil weten waar je dat hebt gekocht.

 

Er ligt ook aardig wat kleding onderin de stapels en of erachter. Als je daar je waaier bij houdt combineren de kleuren niet goed bij elkaar. Deze kleuren passen niet bij jouw seizoenstype. Achteraf gezien niet raar, want je hebt het vol enthousiasme gekocht, het een keer aangehad en vervolgens is het achterin de kast verdwenen. Op de een af andere manier paste het niet bij je. Je weet nu waarom.

 

Alleen dat mooie leren jasje, waar je voor gespaard hebt om het te kunnen kopen. De kleur past eigenlijk niet bij je, maar dat jasje is zo leuk! Of die trui die je zo graag draagt……… Dat deze kleuren niet bij je kleurtype passen betekent niet dat je deze kleuren beter niet meer kunt dragen. Om er op je mooist uit te zien is het de bedoeling dat je de kleuren die jou het mooiste staan, dicht bij je gezicht draagt. Draag een sjaal in de juiste kleur bij je trui of zoek een mooie ketting in jouw seizoenskleur bij je leren jasje en je ziet er tip top uit.

 

Nog een extra tip: Kijk eens met je kleuren waaier naar de kleuren van je make-up, dan zie je meteen welke make-up kleuren goed bij je passen en welke niet. Ben je op zoek naar de make-up kleuren die bij jouw kleurtype passen? Kijk dan eens in de webshop, daar staan alle kleuren per kleurseizoen gesorteerd. Veel plezier. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0