· 

10 Tips om slanker te lijken

Heb je de laatste tijd o zo lekker, maar eigenlijk veel te veel gegeten? Of heb je last van een paar kilo’s te veel en krijg je ze niet weg? Die extra kilo’s kunnen je aardig in de weg zitten en het wordt ook steeds lastiger om jezelf leuk te kleden. Geen paniek, er zijn trucs om jezelf slanker te laten lijken door jezelf slim te kleden.

 

Tip 1

Draag kleding die goed past en die soepel over je lichaam glijdt. Als je te strakke kleding draagt knelt het en dan zie je er juist dikker uit.

 

Tip 2

Laat de slanke gedeeltes van je lichaam juist zien. Heb je slanke benen, slanke polsen of een slanke hals? Accentueer juist deze punten, want dan wordt de aandacht daar naar toegetrokken en dan valt het buikje niet meer zo op.

 

Tip 3

Draag verschillende tinten van dezelfde kleur. Zo voorkom je dat je lichaam in verschillende “blokken” wordt verdeeld en lijk je langer, dus slanker.

 

Tip 4

Draag stoffen of breisels met weinig of zonder textuur. Gladde en soepele stoffen laten je slanker lijken.

 

Tip 5

Zorg ervoor dat je mouwen en broekspijpen de juiste lengte hebben. Stopt een mouw op het dikste gedeelte van je arm, dan zal dat juist dikker tonen dan dat de mouw iets langer of korter is en stopt op een minder dik gedeelte van je arm.

 

Tip 6

Zoek een goede kapper die je haar in een mooie coupe knipt en draag de juiste make-up. Zo wordt de aandacht naar je goed verzorgde gezicht getrokken en vallen je extra kilo’s niet meer zo op.

 

Tip 7

Draag kleuren die goed bij je passen. Het valt dan op hoe goed je eruit ziet en ook dat leidt af van je extra kilo’s.

 

Tip 8

Draag je weleens topjes die aangesloten zitten? Trek deze niet strak en glad naar beneden (ik weet het, dit gaat vaak automatisch), maar laat de top een beetje bloezen. Onder de rimpeltjes die zo ontstaan kan dan een vetrolletje verstopt zitten.

 

Tip 9

Draag matte stoffen. Hoogglanzende stoffen maken je lichaam optisch groter en accentueren oneffenheden.

 

Tip 10

Draag schoenen met hakken. Door het dragen van een hak lijk je langer, dus slanker.

 

Eigenlijk komt het erop neer dat je minder sterke kanten niet meer opvallen omdat je je sterke kanten laat zien. Heb je een prachtig mooi jasje aan met een goede pasvorm, dan let niemand meer op je mollige kuiten (als je die hebt). Verder is het de kunst om langer te lijken, want dan vallen de extra kilo’s minder op.

 

Wil je meer weten over wat kleuren, kleding of make-up allemaal voor je kunnen doen? Maak dan een afspraak voor een analyse. Voor je het weet ga je stralend door het leven. 

  

Succes 😊

Reactie schrijven

Commentaren: 0